Store tunge bryster fisse og patter

store tunge bryster fisse og patter

bund. Vi var næsten færdige, da Jørgen sagde: I er røvsyge, nu går jeg i seng, hyg jer med oprydningen. Hendes store fuldmodne bryster var ved at kravle ovenud af den lille frække bikini top. Hun flyttede nu sin tunge op til mit lille røvhul det var en fantastisk fornemmelse, og jeg klynkede og nærmest græd af glæde over tungen i mit røvhul. Åh, hvor jeg trænger til at få nogle dejlige orgasmer. store tunge bryster fisse og patter

Store tunge bryster fisse og patter - Dansk porno

Jeg rakte hende bladet og hun tog hurtigt imod det, hvorefter hun stod og studerede bladet. Det er ikke det samme som en rigtig mandepik, men for at du kan få en fornemmelse af, hvordan det føles, må vi nøjes med den indtil videre. Jeg gav tegn til, at hun skulle rejse sig op, vende røven til, og så listede jeg pikken indenfor i en stram og dejlig våd fisse. Nåh, du kan godt lide at danse med mig, sagde hun. Min kone skulle ind til København til et møde og da hun var færdig i badeværelset gik jeg ud og lukkede døren og gav mig til at lege med min pik. Nu var det min tur, sagde hun. Men Gud dog udbrød hun, der er da vist en der skal have aflastet trykket. Jørgen havde fundet en kold øl i køleskabet og drak af den, mens Hanne og jeg ryddede. Det kunne hun godt lide, men da jeg ikke kunne lade være at prøve at kysse hende i min brandert, holdt hun mig klogeligt på afstand. Jeg gik hen på tæppet igen og læste nogle erotiske noveller, med en masse liderlige fotos. Vi havde kun danset lidt sammen, da hendes hånd gled ned til min pik og gav den et lille klem. Jeg havde ikke fået spurgt om prævention, så jeg skyndte mig at trække pikken ud og masturberede dens indhold ud over hendes dejlige bryster. Så nu må du klare dig selv de næste par dage, indtil jeg er tilbage igen, sagde hun og forsvandt med et smil ud til sin bil. Hun skreg af fryd, vred sig mere end jeg kunne styre, og pikken smuttede. Åhh jaa Hanne!

Videos

Lots og yuice finger sex, squirt. Hun var en dejlig buttet kvinde. Hun stønnede højt og hendes fisse holdt min virile pik som i en skruestik, mens orgasmen gennemrystede hende. Mette syntes desværre bare at være træt af os alle tre, og gik over i annekset for at gå i seng.

0 kommenttia “Store tunge bryster fisse og patter

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *